Video: Hvilke firmaer vil den offentlige topchef vælge i fremtiden?

 
 

Spørger man partner i Devoteam Per Gulløv Lundh Eeg – der har været med til at interviewe 50 offentlige topchefer – så vil det offentlige lede efter de virksomheder, som forstår hvordan nye teknologier kan skabe værdi i den offentlige sektor.

”Det er jo ikke noget det offentlige selv skal rende og kloge sig på. Det er her de private virksomheder kommer ind i billedet.”, siger han i videoen.

 

Skal overtage flere offentlige opgaver

Disruption i det offentlige vil ifølge Per Gulløv Lundh Eeg ikke betyde, at offentlige virksomheder må lukke – som man vil se det på det private marked:

”Disruption i det offentlige handler i stedet om, hvor god den enkelte offentlige institution er til at udnytte de disruptive elementer i markedet – til at ’nudge’ civilsamfundet, virksomhederne og borgerne til at overtage nogle af de opgaver som ellers traditionelt har været offentlige”

 

Årsmøde 2016: Disrupt eller dø

Per Gulløv Lundh Eeg kommer og holder oplæg på vores Årsmøde 2016: Disrupt eller dø – disruption i det offentlige d. 26. oktober på Vilvorde Kursuscenter. Ud over Per Gulløv Lundh Eeg, kommer Thomas Honoré der er medforfatter til bogen ”Disrupt eller dø”.

 

Det er gratis at deltage sig – og du kan læse om arrangementet og tilmelde dig her.