Den der tror går i kirke. Den der ved går i banken.

Det offentlige marked kan ikke ignoreres. Det er den sikre havn i krisetider. Og det er et værdifuldt marked uanset konjunkturen. På trods af det store potentiale, er der kun meget få virksomheder i Danmark, der får det fulde ud af deres samarbejde med det offentlige. For det kræver indsigt. Det er ikke nok at tro og håbe.

Vi er specialister i at optimere samarbejdet mellem private virksomheder og den offentlige sektor i Danmark. Vi sørger for, at dit potentiale ikke går til spilde.Det offentlige marked

Det offentlige fungerer fundamentalt anderledes end det private. I det private bliver du belønnet for innovation og for dit topniveau. I det offentlige bliver du belønnet for ikke at begå fejl og for at have et højt bundniveau. Det offentlige marked er væsentlig mere transparent – men det kræver den nødvendige viden, for at kunne finde det man skal bruge. Og der er en stor foranderlighed i det offentlige. Lige nu er der en reformbølge, der går over landet. Det skaber et stort behov for konstant opdateret viden - og det skaber et leverandørvakuum, som du med den rigtige vejledning kan fylde.

Salg til det offentlige

Mange tror fejlagtigt, at de kan overføre deres erfaringer direkte fra det private til det offentlige. Men det kræver nogle helt andre kompetencer at sælge til det offentlige. I det private arbejder man frem mod en økonomisk bundlinje, hvor der i det offentlige er en politisk bundlinje. Og indkøbsstrukturen er fundamentalt anderledes. Mange stirrer sig for eksempel blinde på at vinde udbud. Men det er kun 30 % af alt det, der burde komme i udbud, som rent faktisk gør det. Og af de 30 % er de fleste reelt afgjort på forhånd. Salg til det offentlige kræver derfor en god presale-strategi og konstant opdateret viden om markedets bevægelser.

Om Institut for B2G

Hos Institut for B2G assisterer og rådgiver vi i salg til det offentlige. Vi har hver dag kontakt med kunder fra alle mulige forskellige brancher med forskellige problemstillinger. Det giver os et bredt erfaringsgrundlag, som vi kan trække på, når vi skal hjælpe dig. Et medlemskab i vores ledernetværk er din garanti for, at være på forkant med markedet. Du får skærpet dine kompetencer. Du får sparring fra andre med samme udfordringer. Du får adgang til vores specialister, der står klar til at hjælpe dig med konkrete problemstillinger. Og du får hjælp til at åbne de rigtige døre.


Claus Nordahl-Petersen

Adm. direktør / Partner
Mobile:+45 40 77 70 70
E-mail: cnp@b2g.dk

Læs mere

Carsten Højland Jensen

Kommunikationsmedarbejder
Mobile:+45 40 38 41 32
E-mail: chj@b2g.dk

Katrine Høberg

Relation Manager
Mobile:42650717
E-mail: kah@b2g.dk

Henrik Dalsgaard

Kommunikationsdirektør
Mobile:+45 22 66 10 70
E-mail: hd@b2g.dk

Læs mere

Hans Olsen

Associeret Partner
Mobile:+45 21 70 14 39
E-mail: hho@b2g.dk

Læs mere

Bjarne Henneman

Udviklingsdirektør
Mobile:+45 40 88 76 10
E-mail: bh@b2g.dk

Læs mere

Marianne Bergendorff

Økonomiansvarlig
Mobile:+45 40 91 00 48
E-mail: mb@b2g.dk