rad

Der er nok en god grund til, at du er her. Du har måske haft udfordringer med et udbud. Du har haft brug for at få kontakt til de rigtige beslutningstagere. Eller måske har du haft brug for indspark omkring, hvem de rigtige beslutningstagere egentlig er?

Hvis du forsøger at sælge en renholdsservice, og Park-og-Vej-direktøren fortolker det som et aktiveringsprojekt, ender det i salte tårer. Ok, måske går det ikke så vidt, men hundredevis af arbejdstimer vil være spildt.

Det lyder måske meget specifikt. Men vi ser den her slags problem meget ofte.

Du har ikke fået defineret din ydelse klart. Du har ikke fået lagt en strategi. Du har ikke kontakten til dem du gerne vil have fat i – og dem du gerne vil have fat i er slet ikke dem du burde tage fat i.
Dine medarbejdere har ikke de nødvendige kompetencer. Og de har ikke nogen, de kan sparre med. Så den eneste måde de kan lære det på er ”trial and error”. Og den slags koster kunder.

Vi kender det offentlige. Vi ved, hvilke udfordringer du har. Vi kan sætte dig sammen med nogle, der har de samme udfordringer. Og vi kan hjælpe jer med at klare dem.

Bliv en del af vores ledernetværk og få adgang til vores rådgivningsydelser.
Så er samarbejdet med det offentlige pludselig ikke længere et mørkt, uhyggeligt monster. Hvem ved, nogle af vores kunder ender ligefrem med at holde af det offentlige, i al sin bureaukratiske skønhed.